Skip to content
IstritaXscape este despre oameni si comunitate. Alergam, descoperim locuri noi si daruim inapoi sanatate.
 
Pentru ca #preventiasalveazavieti, impreuna cu Fundatia Renasterea si Primฤƒria Merei vom transforma bucuria voastra pentru natura si alergare in teste Papanicolau puse la dispozitie gratuit doamnelor si domnisoarelor din comuna Merei.
 
๐Ÿ“ˆAnual, peste ๐Ÿญ.๐Ÿด๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ณ๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ถ ๐—บ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป ๐—ฅ๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ca urmare a cancerului de col uterin ศ™i aproape ๐Ÿฏ.๐Ÿฐ๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜€๐˜‚๐—ป๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—ด๐—ป๐—ผ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ฒ cu aceastฤƒ boalฤƒ. Incidenศ›a este de 2,5 ori mai mare decât media UE, iar rata mortalitฤƒศ›ii de peste 4 ori mai mare. În România, rata mortalitฤƒศ›ii este cea mai mare din Europa - lipsa informฤƒrii, accesul precar la servicii medicale ศ™i nivelul de trai ce nu permite controale regulate conduc la diagnosticarea târzie a bolii ศ™i la scฤƒderea ศ™anselor de vindecare. Totuศ™i, conform studiilor, în ๐™ฅ๐™š๐™จ๐™ฉ๐™š 80% ๐™™๐™ž๐™ฃ ๐™˜๐™–๐™ฏ๐™ช๐™ง๐™ž, ๐™ช๐™ฃ ๐™™๐™ž๐™–๐™œ๐™ฃ๐™ค๐™จ๐™ฉ๐™ž๐™˜ ๐™–๐™›๐™ก๐™–๐™ฉ ๐™ก๐™– ๐™ฉ๐™ž๐™ข๐™ฅ ๐™ฅ๐™ค๐™–๐™ฉ๐™š ๐™–๐™Ÿ๐™ช๐™ฉ๐™– ๐™ก๐™– ๐™ซ๐™ž๐™ฃ๐™™๐™š๐™˜๐™–๐™ง๐™š ๐™˜๐™ค๐™ข๐™ฅ๐™ก๐™š๐™ฉ๐™–ฬ†. (Fundatia Renasterea)
 
Participarea ta = o sansa in plus la sanatate!

Daca doriti sa va implicati personal in proiectele Fundatiei Renasterea si sa cunoasteti mai multe detalii despre proiectul Unitatea mobila de diagnostic o puteti face aici